Sírkő tisztítás

Minden sírkövön meglátszanak egy idő után az időjárás viszontagságai, a kosz, a por. Az igazán szép kő és márvány felületeken ez kétszeresen igaz, ráadásul kétszeresen féltjük őket a korrodálódástól is. Tisztításkor éppen ezért számunkra kiemelten fontos, hogy körültekintéssel, kellő tisztelettel végezzük a munkánkat, és ne sértsük a követ, ne okozzunk benne kárt.
A különféle szennyeződések eltávolításakor semmi olyan vegyszert nem használunk, ami a sírkővel nem kívánt reakcióba léphetne. A kívánt eredményt profi tisztító berendezéseinkkel érjük el, magas nyomást és magas hőmérsékletet csak ott alkalmazunk, ahol arra kifejezetten szükség van.
Hogyan távolítunk el szinte minden szennyeződést?

Magas nyomású gépeink könnyedén megbirkóznak az időjárás és a mindennapok okozta lerakódásokkal, mint a több éves por, avar lenyomata, vagy a levegőből kivált szmog. Ugyanezt a technikát vetjük be a penészes sarkak ellen, de mohával benőtt felületek tisztítását is így végezzük. Szükség szerint előmosást alkalmazhatunk, és mindig cask olyan hőfokot és nyomást vetünk be, amire még szükség van, hogy ne tegyük ki felesleges igénybevételnek a sírkövet.

Kérjen ön is ajánlatot!

Ajánlatot kérek
+36 30 601 3529

info@terkomosas.hu
3000 Hatvan, Géza fejedelem u. 1.
Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram