Homlokzat tisztítás

Számunkra kiemelten fontos, hogy se a homlokzatban, se annak környezetében ne keletkezzen kár munkánk során. Éppen ezért mindig alaposan megvizsgáljuk a homlokzat anyagát, a rárakódott szennyeződés típusát, és annak megfelelően a legkíméletesebb megoldással kezdjük a tisztítást és fokozatosan, szükség szerint erősítünk.
Makacsabb kosz esetén előmosást alkalmazunk, vastagabb penészréteg esetén penésztisztítószert is bevethetünk.
Különféle szórófejeink segítségével akár 7,4 méteres magasságig is teljes hatékonysággal tisztítjuk meg a függőleges falakat.
Hogyan történik festéknyom, illetve a graffiti eltávolítás?

Graffiti és festéknyomok eltávolításakor egy előmosással kezdünk, hogy a vastag festékréteg felszínét megkezdjük. A 250 bar-os magas nyomás lehetővé teszi, hogy akár EPS ragasztót vagy kültéri festékek után maradt foltokat is eltávolítsunk a térkőről, viszont a magas nyomást nem minden homlokzati anyag viseli el. Ilyenkor fontos megtalálnunk azt az oldószert, ami az adott festéket megfelelően oldja, és az anyagösszeférhetőségre ügyelve, legfeljebb 20 fokos vízzel először kis területen tesztelünk.

Kérjen ön is ajánlatot!

Ajánlatot kérek
+36 30 601 3529

info@terkomosas.hu
3000 Hatvan, Géza fejedelem u. 1.
Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram