Medence tisztítás

A kristálytiszta vizű medence hívogató látványát kevés dolog zavarja meg úgy, mint a koszos, lerakódásokkal tarkított, vízköves medencefal. Ez azonban egy olyan szükségszerű velejárója a medencének, melyhez még csak a rendszeres használat sem szükséges. Természetes, hogy a napolajok, krémek, amik a bőrünkből kiáznak, megtelepednek a víz peremén, ahogy a vízbe hullt levelek, különféle szennyeződések szintén nyomot hagynak, hogy az esővízzel, levegő szennyeződéseivel bekerült koszról, anyagokról ne is beszéljünk. Ám használaton kívül, még a téliesített medencében ott a vízkő, ami fokozatosan kiválik. Ha pedig egy-két levél is véletlenül belehullt, tavasszal is elszíneződött látvány fogadhat bennünket.
A magas nyomású medence tisztítás mindezen szennyeződésekkel képes megbirkózni. A medence felületétől függően alkalmazunk nyomást, ennek megfelelően állítjuk be a hőmérsékletet is, vegyszereket pedig egyáltalán nem használunk. A tisztítás eredményességét magas nyomású, profi tisztító berendezéseinkkel érjük el, melyek szükség esetén akár 250 bar erősségű vízsugara az igazán makacs szennyeződéseket is eltünteti.

Kérjen ön is ajánlatot!

Ajánlatot kérek
+36 30 601 3529

info@terkomosas.hu
3000 Hatvan, Géza fejedelem u. 1.
Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram