Homlokzat tisztítása

Ipari takarítás

Az ipari takarítás szakszerű munkát igényel. A nagyobb területek tisztításához ugyanis speciális gépekre és módszerekre van szükség. A megfelelő körülmények kialakításához pedig elengedhetetlen, hogy időnként ipari takarítást kérjünk. Nem utolsósorban egészségügyi szempontból is fontos, hogy el legyen végezve a portalanítás, a fertőtlenítés és az egyéb munkálatok. A következő épületek és létesítmények tisztítását egyaránt vállaljuk:

 • Gyártakarítás
 • Üzemi konyha takarítás
 • Csarnok takarítás
 • Parkolóház takarítás
 • Raktártakarítás
 • Műhely takarítás
 • Ünnepség és Átadó előkészítés

Gyártakarítás

A gyártósorok sosem állnak le. Mindenki fejében ott él a kép, hogy a szalagok mellett folyamatosan dolgoznak az emberek és egymást váltják. A gyárak folyamatos tisztán tartása ezért alapvető feladat. Nagy hatással bír továbbá a termelékenység és balesetmentes munkavégzés szempontjából is. Arról nem is beszélve, hogy jelentősen rombolja a morált, ha a munkások nem megfelelő higiéniás munkakörülmények között dolgoznak.

Nemcsak a szalagsorok, hanem az irodák és egyéb területek tisztán tartása is lényeges. Cégünk a teljes gyári takarítási folyamat elvégzésében is tud segíteni.

Üzemi konyha takarítás

Talán nem is szükséges hosszú pontokban ecsetelni, miért fontos az üzemi konyha takarítása. Legyen szó élelmiszeripari vagy egyéb feldolgozó üzemek karbantartásáról, a hatékony tisztítás elengedhetetlen. Idetartozik a ládák, rekeszek mosása, de még a klímarendszer fertőtlenítése is. Ne bízd a véletlenre a konyha higiéniai állapotát, bízd szakembereinkre a tisztítást!

Csarnok takarítás

Az ipari csarnokokban szintén óráról órára zajlik a munkavégzés. Más és más tisztítási technikák lehetnek azonban fontosak a tevékenységtől függően. Egy élelmiszergyártással foglalkozó vállalatnál fontosabbak a higiéniai szempontok, mint például a raktáraknál. Ettől függetlenül a logisztikai funkciókat betöltő csarnokok esetében is fontos odafigyelni a terület folyamatos tisztítására. A munkát pedig érdemes szakszerűen, modern takarítóeszközök felhasználásával elvégezni, amiben szakembereink otthonosan mozognak.

Parkolóház takarítás

A parkolóház, garázs karbantartása összetett feladat. Egy ügyfél számára ez lehet az első benyomás az adott cégről, de a lakók szempontjából sem mindegy, milyen parkolót tudnak igénybe venni. Mélygarázs esetén szintén nagy területről van szó, amit nem igazán lehet házilag hatékonyan takarítani. Szakembereink pedig minden érintett felület tisztítását elvégzik.

garázs takarítás

Raktártakarítás

A raktárak lehetnek logisztikai központok vagy egyéb ipari helyiségek, de a tiszta és higiénikus környezet elengedhetetlen. Nagy területük és az állandó munkavégzés miatt pedig folyamatosan felgyülemlett por keletkezik, ami nemcsak a termelékenységi mutatókra hat negatívan, hanem akár a dolgozók egészségére is. Fontos ezért, hogy rendben tartsuk az egész raktárat, időről időre pedig szakszerű tisztítást kérjünk.

Műhelytakarítás

Legyen szó kisebb vagy nagyobb műhelyről, ezen a helyen a gépi berendezések és egyéb termelőeszközök felelnek a hatékony munkáért. Mondani sem kell, hogy karbantartás nélkül milyen mértékben ronthatjuk a hatékonyságot és a munkavállalók elégedettségét. Ezeken a helyeken pedig különösen sok kellemetlen szennyeződés jöhet létre, amit házilag csak nagyon nehezen és körülményesen lehet eltávolítani.

Ünnepség és átadó előkészítés

Egy nagyobb rendezvénynek vagy eseménynek, mint például az ünnepségek és átadók, minden körülmények között meg kell adni a módját. Ehhez pedig a nulladik lépés, hogy tiszta környezetet teremtünk hozzá. Ekkor kisebb tömegek is összegyűlhetnek, így a piszkos és koszos terület nagyon rossz fényt vet a szervezőre. Szakembereink nemcsak az utólagos tisztításban és takarításban, hanem a megfelelő előkészítésben is tudnak segíteni.

ipari takarítás

Ipari takarítás külső szakembereink bevonásával

Az ipari takarítás szolgáltatásaink igénybe vételével gyorsan, hatékonyan és megbízható körülmények között kaphatod meg a kívánt eredményt. A tisztítás során pedig igazodunk ügyfeleink igényeihez. További kérdés, kérés esetén pedig az ügyfélszolgálat szintén rendelkezésre áll.

Amikor ipari takarításra kerül sor, csupán a következő lépéseket kell megtenni:

 • ajánlatot egyeztetni,
 • telefonon vagy levélben a részleteket megbeszélni, a körülményeket ismertetni,
 • a terepet előkészíteni a mosás körülményeinek biztosításához,
 • a szakembereket a megbeszélt időben és helyen fogadni.

Mivel minden esetben felmérjük a körülményeket, ahhoz igazítva is szabjuk meg a szolgáltatás árát. Nem kell ezért rejtett kiadásokkal, ún. felesleges költségekkel számolni.

Kérjen ön is ajánlatot!

Ajánlatot kérek
+36 30 601 3529

info@terkomosas.hu
3000 Hatvan, Géza fejedelem u. 1.
Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram