Homlokzat tisztítása

Csarnok takarítás

Az ipari csarnokokban általában folyamatosan zajlik a munka. Ahhoz, hogy a megfelelő körülményeket biztosítani tudjuk, szükség van a szakszerű tisztításra. A higiéniai alapkövetelmények betartásához pedig különösen fontos is odafigyelni rá. A festékfoltok és az ipari hulladék eltávolítása környezeti szempontból sem utolsó. A feladatot viszont érdemes szakértői csapatra bízni. Tudnivalók az ipari csarnok takarítással kapcsolatban.

Miért fontos a folyamatos karbantartás?

Akár élelmiszeripari, akár logisztikai területen működik a csarnok, előbb-utóbb olyan szennyeződések keletkezhetnek, amelyek megnehezítik a mindennapokat. Érdemes tehát időnként elgondolkodni rajta, hogy egy szakszerű tisztítást végeztessünk el a csarnok teljes területén. Ügyelni kell a járófelületekre, az átjáró ajtók és a mellékhelyiségek karbantartására egyaránt.

A hatékony és egészséges munkavégzéshez tiszta környezet szükséges. Szintén fontos tényező, hogy milyen körülmények között tudjuk fogadni vendégeinket vagy mi magunk hogyan érezzük magunkat az adott területen. A gépek működését is meghatározza, hogy milyen állapotban vannak, mert egy poros, piszkos berendezés sem tudja olyan magas hatékonysági mutatóval ellátni feladatát.

Szintén nem utolsó szempont, hogy egy-egy hatósági ellenőrzés komoly problémákat okozhat. Amennyiben nem találják rendben az adott szervezet higiéniai működését, akár bírsággal és nagyobb szankciókkal járhat. Nem érdemes tehát a véletlenre bízni a karbantartást vagy “letudni” pár lépésben, házilag.

csarnok tisztítás

Hatékony takarítási, tisztítási technikák

Joggal merül fel a kérdés, hogyan lehet hatékonyan tisztítani ekkora felületeket. Az ipari csarnokok esetén számtalan tényezőre oda kell figyelni. A magasnyomású tisztítás előnye, hogy a legtöbb szennyeződéssel elbír. Szakembereink minden esetben testre szabjuk, az adott helyzetre igazítjuk, milyen eszközöket, milyen nyomást és milyen hőmérsékletet használunk, hogy a leghatékonyabban végezzük a munkát. Ennek a felmérésnek és fokozatosságnak köszönhető, hogy a felületekkel kíméletesen tudunk bánni, miközben garantáljuk a tisztaságot.

A takarítás és tisztítás során természetesen fel kell mérni a terepet és az adott csarnok típusához igazítani a munkálatokat. Amennyiben megfelelő fényképeket vagy videót kapunk az adott területről, az is elegendő lehet a feltérképezéshez. Minden esetben az optimális mértékű magasnyomással és módszerrel dolgozunk. Gépeink akár 250 bar nyomás elérésére is alkalmasak. A magasnyomású technika előnye, hogy számos felületre alkalmazható és számtalan szennyeződéssel elbír. Ennek a felmérésnek és fokozatosságnak köszönhető, hogy a felületekkel kíméletesen tudunk bánni, miközben garantáljuk a tisztaságot.

Ipari csarnok tisztítása külső szakembereink bevonásával

Az ipari csarnok takarítás szolgáltatásaink igénybe vételével gyorsan, hatékonyan és megbízható körülmények között kaphatod meg a kívánt eredményt. A tisztítás során pedig igazodunk ügyfeleink igényeihez. Leállás idején vagy munkaidőn kívül elvégezzük a munkát, így a dolgozók a visszatérést követően tiszta körülmények között folytathatják a munkát. További kérdés, kérés esetén pedig az ügyfélszolgálat szintén rendelkezésre áll.

Amikor ipari csarnok takarításra kerül sor, csupán a következő lépéseket kell megtenni:

  • telefonon vagy emailben a részleteket megbeszélni, 
  • a terepet előkészíteni a megfelelő takarítási körülményeinek biztosításához,
  • a szakembereket a megbeszélt időben és helyen fogadni.

Kérjen ön is ajánlatot!

Ajánlatot kérek
+36 30 601 3529

info@terkomosas.hu
3000 Hatvan, Géza fejedelem u. 1.
Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram